SHAPE BROWNIE

SHAPE BROWNIE

SMACZNA PRZEKĄSKA BIAŁKOWA O SMAKU CZEKOLADY

Średnio trudny
30 mins
Odchudzania

Wartości odżywcze: na 100 g

253 kcal
Kalorie
18 g
Węglowodany
12 g
Białko
12 g
Tłuszcz

Składniki:

osoba
3 Dojrzałe banany średniej wielkości
125 g Maslo orzechowe od foodspring
60 g Shape Shake od foodspring
20 g Kakao w proszku

 

 Przygotowanie Shape Brownie

  • Rozgrzać piekarnik do 165°C.
  • Lekko podgrzać masło orzechowe (bez pokrywki) w mikrofalówce dwa razy przez ok. 10 sekund. W międzyczasie zamieszać.
  • Połączyć masło orzechowe z pozostałymi składnikami i wymieszać mikserem na kremowe ciasto.
  • Obficie nasmarować płaską formę do pieczenia brownie i napełnić ją ciastem.
  • Piec przez ok. 20–23 minuty w temperaturze 165°C. Im krótszy czas pieczenia, tym wnętrze brownie będzie bardziej kremowe. 

 

Wskazówka

Brownie będzie niesamowicie wilgotne, jeżeli pozostawisz je na kilka godzin w lodówce.